Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

15-minutersträning hemma – avsnitt 1

20 november 2016

I två avsnitt kommer jag visa enkla övningar som ni kan växla mellan under 10-15 minuter. Sätt din timer i mobilen och kör på så mycket du orkar och hinner!

Insida lår lyft:

Ligg på sidan med det övre benets fot framför det undre benet. Pressa upp den under benet så högt du kan och låt hälen sträva mot taket. Bromsa långsamt nedåt.  Upprepa 20 gånger per ben och känn att du aktiverar alla inblandade muskler

Annons

DSC05980

DSC05978

Bålrotation:

Knyt ditt träningsband på något som sitter fast bra, ungefär i midjehöjd. Stå på ena sidan av bandet med raka armar som på bilden. Rotera överkroppen bort från träningsbandets fäste, och långsamt tillbaka. Upprepa 15 ggr per sida x 4.

DSC06028

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar