Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

15 minutersträning hemma – avsnitt 2

21 november 2016

Här kommer avsnitt 2 på det snabba passet du kan köra hemma. Cirkulera mellan övningarna och försök hinna med så mycket du kan under 10-15 minuter.

Benlyft i sidled:

Lägg dig på mage. Lyft upp ett ben från golvet och för det långsamt bort från det andra benet. Försök komma så långt ut som möjligt och återgå sedan långsamt till startposition. Upprepa 15 ggr per ben x 3.

Annons

 

DSC06010

DSC06008

Benlyft med extra motstånd:

Lägg ett träningsband runt höger fot, gärna med träningsskor på så att bandet får bättre fäste. Håll fast bandet med händerna. Pressa upp benet mot taket samtidigt som du kniper med rumpan. Upprepa 20 ggr per ben x 3.

DSC06019

DSC06020

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar