Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

256 benböj av att plocka äpplen!

10 september 2016

Nu när äppelsäsongen är i full gång så ska äpplen plockas ned och fallfrukt plockas upp. Jag älskar den här tiden, det är så avkopplande att pyssla med äppelträden. Dessutom får jag in smygträning väldigt ofta. Det går att välja hur man gör saker och jag blir alltid lika förvånad hur rörelsefylld vardagen blir om man väljer att smygträna sig igenom dagarna.

Annons

Idag vek jag stora mängder tvätt och passade på att jobba med bålen genom att lyfta en fot ganska högt. Det blir en riktigt bra känsla i magen till slut. På eftermiddagen plockade jag äpplen och när jag började plocka så glömde jag först bort att göra benböj, men kom på det efter en stund.
Jag fick ihop hela 256 benböj, blev rejält trött och svettig. Jag gör ett benböj och tar 3-5 äpplen som jag lägger i skottkärran, ett nytt benböj och fler äpplen. Sen kör jag skottkärran väldigt snabbt (eftersom hjulet är lite opumpat så måste jag ha fart) till komposten och häller av dem där.
Jag fortsätter imorgon och då satsar jag på 256 benböj till! Helt gratis.

Vill du gå med i min Facebook grupp smygträna så är du välkommen. Där peppar vi varandra till smygträning och inspireras av bilder på hur man bäst får in rörelse i vardagen. Gå med i smygträna här!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar