Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

3 tips för att klara nyårslöftet!

1 januari 2015

Hörde du dig själv lova något väldigt konstigt när klockan slog 24.00?
Du är långt ifrån ensam om att vakna upp på nyårsdagen och undra hur tusan det gick till?

Den motivationen nyårslöftet gav dig surfar du bara vidare på och när du märker att bränslet börjar ta slut så fortsätter du ändå med hjälp av din vilja. Fokusera på känslan du känner efter du har klarat av ett pass eller ätit en nyttig måltid. Den känslan spar du som ett litet bokmärke i din hjärna och plockar fram den när det känns tungt. Varje gång du tar dig över tröskeln så blir det lättare och lättare.

Annons

Tre punkter som hjälper dig med ditt nyårslöfte!

1. Inspireras av andra som lyckas hålla sina förändringar. Sök på bloggar, instagram och på Youtube efter inspiration.

2. Var snäll mot dig själv men inte för snäll. Latmasken som vi alla bär med oss vill inte det här, men det vill du. Använd din vilja till att vinna över latmasken och spar känslan i din hjärna, hur kändes det att vinna?

3. Förbered dig på att det nyttiga livet och träning inte alltid är roligt. Livet är inte alltid kul, vi måste betala räkningar, städa toaletten och diska osv annars blir det kaos. Trots att det inte är roligt så gör vi det ändå. Precis samma inställning måste du ha till ditt nyttiga liv, det är inte alltid roligt men det är så himla skönt efteråt.

Den här lilla killen var också stolt över vår fina julgran men han ville hellre förstöra bilden. Allt som driver oss framåt är bra, även om det blir tokigt ibland.
Gott nytt år önskar Leila

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar