Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

8 veckor till Kanonform med Leila

28 november 2016

Det bästa tricket att hålla formen över julen och in i det nya året är att påbörja nya träningsvanor nu. De hjälper dig att hålla i över helgerna på ett enkelt sätt. När du köper kursen får du fri tillgång till den i minst 1 år. Vilket betyder att du kan göra dem om och om igen.

Annons

Min kurs 8 veckor till kanonform hjälper dig med din träning, hemma eller på gymmet, inne eller ute. 3 pass per vecka, massor av roliga övningar som ger effekt och där du jobbar med större delen av kroppen genom hela passet.  Du har kursen i mobilen, paddan eller datorn. Du jobbar på din nivå och utifrån dina förutsättningar, Välkommen till ditt nya träningsliv:)

Kram Leila

8 veckor till Kanonform 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar