Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Åk skridskor i vardagsrummet!

22 december 2015

Kommer ni ihåg när slidebrädan kom någon gång på 80-90 talet. Jag älskade Slideträningen, alla fick dra på sig blåa sockor över skorna och sen åkte vi på olika sätt under 60 minuter. Variationen var inte så stor och övningsutbudet litet en oj oj oj, vilken träningsvärk man kunde få.

Annons

Vilken lycka när jag hittade denna som är nästan precis som den vi använde på mitt gym. Jag river av några korta pass i vardagsrummet medan barnen spelar innebandy bredvid. Perfekt, bara att rulla ihop när jag är klar.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar