Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Aktivitetshuset på Ikea! 

3 maj 2016

Många arbetsgivare har förstått värdet av friskvård till personalen. Att hjälpa människor att må så bra  som möjligt minskar risken för arbetsskador, minskar stressens påverkan och ger gladare medarbetare. Fantastiskt att få komma till Älmhult och föreläsa för personalen. Jag blev helt kär i stället. Otroligt vilken anläggning för personalen.   Jag föreläste i flera omgångar för att få med all personal. 
    
    Aktivitetshuset var helt magiskt. Allt fanns där så otroligt välutrustat. De har olika klasser varje dag som personalen får gå på. 
  Danssalen för dansklasser.   Välutrustat stort gym. 

Annons

  Cirkelsal för cirkelträning.  Idrottshall modell väldigt stor😊.Det fanns t o m en keramiksal där man fick pyssla med keramik. Personalen och deras familjer får använda aktivitetshuset. Jag vill dit igen, älskade det!  

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar