Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Platt mage snabbt!

20 april 2016

Som ni kanske har märkt så tycker jag att hemmaträning är toppen. Bara för att man inte äger ett gymkort så behöver det inte betyda att man inte kan styrketräna. Satsa på övningar hemma som kör igenom hela kroppen. Komplettera gärna genom att värma upp innan och få upp pulsen.

Annons

Flygande båten:
Tränar lår och mage

Sitt ned och lyft benen så att de är utsträckta i 45 grader från golvet. Sträck ut armarna och håll positionen i ca 20 sekunder om du är nybörjare och upp till en minut om du är van att göra liknande övningar.
Upprepa 3 gånger.

Core-2.1

Cykla i luften:
Tränar magens sidomuskler samt de raka och höftböjaren.

Lägg dig på rygg med händerna bakom huvudet. Låt höger armbåge nudda vänster knä och vice versa. Växla mellan sidorna i ca 40 sekunder x 3.

Core-1.1

Variera din magträning så mycket du kan så ska du se att du får bra effekt.
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar