Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Ann Wilson Spexar!

21 september 2016

I September fick jag återigen glädjen att jobba med Ann Wilson domaren från Lets Dance. Hon är en riktigt härlig, rolig och varm kvinna Vi har brukar försöka få till roliga bilder från stranden och Anns förslag att vi skulle stå på händerna mottogs positivt direkt.

Annons

Helt ärligt så svarade jag att du får gärna stå på händerna:) Ann tvekade inte en sekund, upp på händer och poserade. Som vanligt blev det många skratt som det blir när man träffar Ann. Hon lyckades dessutom få mig att lova att vi skulle springa en halvmara tillsammans, så nu vet ni det. Vi springer halvmaran i Stockholm om ett år. Vi kommer inte att ha tråkigt.

Ann gjorde fantastiska danspass på stranden, otroligt fin teknik och stor pedagogik, enormt roligt att jobba med sådana proffs. Min min nedan är obetalbar, när Ann helt plötsligt kom farande med benen:)

Magiskt bästa Ann, jag ser fram emot att springa i Stockholm med dig. Jag håller utkik efter anmälan!
Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar