Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Är det för sent att komma i form inför semestern?

4 maj 2016

Svaret är nej. Jag har sagt det förut och säger det igen; vardagsmotion kan hjälpa dig med att bli mer hälsosam och till att må bättre överlag. Det bästa är om du kan lägga in ca 3-4 korta träningspass per vecka.

Annons

Satsa mycket på att pulshöjande träning. Det sätter igång både kropp och knopp och är utmärkt för förbränningen. Självklart ska du även satsa på styrka. Starka muskler gör att du håller ingång förbränningen även i viloläge. 

2014-11-26-toweltraining-1

Sist men absolut inte minst; tänk på kosten. Lämna bort snabba kolhydrater och satsa på näringsrik mat. Självklart kan du ibland unna dig, men desto bättre mat desto bättre resultat 🙂 Gör allt detta fram till semestern och du kommer att märka av det. För vem vill inte ha semester OCH dessutom må bra?

Här är ett inlägg med små övningar du kan göra hemma som får upp pulsen.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar