Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Årets inspiratör 2016

5 februari 2016

Jag känner mig så otroligt lycklig över att ha blivit framröstad som finalist till årets inspiratör 2016 av svenska folket. Vilka giganter jag var i final med. Annika Sjöö, Sofia Sjöström, Malin Berghagen och Tobias Karlsson. Sofia Pt Fia tog hem första priset, vilket hon är så värd. Jag gillar hennes mjuka förhållningssätt och att hon uppmuntrar till ett hälsosamt liv med sunda värderingar.

Annons

Pamela Andersson tar en groupie med oss finalister i årets inspiratör 2016! Kändes fantastiskt att ingå i detta startfält! Annika Sjöö, Tobias Karlsson, Sofia Sjöström och Leila Söderholm

Annika Sjöö, Tobias Karlsson och Leila Söderholm! Finalister i årets inspiratör 2016!

Vinnaren gulliga Sofia Sjöström PT Fia! Så värd det!!

Tack 2,6 & 1,6 miljonersklubben för en fantastisk kväll. Så härligt att få vara en del av den.

Kram Leila

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar