Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Bakom kulisserna Fotosession!

10 juli 2015

Att få bli stylad av ett proffs som fixar till en och tar bort alla skavanker och förstärker allt som är fint är helt otroligt lyxigt! Jenny Guerrero stylade mig så fint och fixade håret så otroligt coolt. Dessutom var hon med under själva fotograferingen och gav mig små tips som hjälpte otroligt bra.

Efter stylingen åkte vi iväg och träffade fotografen, vi jobbade stenhårt en hel dag. Efter fotograferingen bytte jag om i bilen och kom till ett möte extremt välsminkad. Jag var tvungen att maila företaget jag skulle till att jag normalt inte ser ut så här men att jag fotats hela dagen.

Annons

Tack för ett bra jobb hela teamet och tack Jenny du är guld!
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar