Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Bästa parövningarna del 3!

25 september 2015

Här kommer ytterligare en favorit av mina parövningar! Det finns massor att välja mellan och jag älskar att träna i par på det här sättet. Jag är inte alls intresserad av att hänga i någons armhåla eller skrev, utan jag försöker hitta övningar som faktiskt är rumsrena och utan för mycket och för stor kroppskontakt.

Annons

Till min hjälp har jag fina Regina som jobbar som PT på Ving Sunprime hotell på Mallorca.
Jag sitter ner i ett benböj och Regina sätter sina händer på mina knän (vilket faktiskt gör det enklare för mig).
Nu böjer Regina sina armar och jobbar med baksidan av armen (gäddhänget) Triceps.
2015-09-15 15.10.28
Regina böjer armarna så mycket som möjligt och sträcker dem helt raka för att jobba maximalt.
2015-09-15 15.10.29
Gör 10 st och byt med varandra. Upprepa 3 varv. Om du flyttar ut fötterna längre från kroppen så blir det jobbigare. Vill du göra det ännu tyngre så lyfter du ett ben.
Ha det så trevligt med din kompis och som vanligt så kan du göra det här med dina barn! Det är bara fantasin som sätter gränser.
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar