Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Bästa tricket att peppa sig själv!

22 juni 2016

Jag satt på en strand och tittade på mina små träningslappar som jag brukar ha i behån eller i handsken om det är vinter och kallt. Jag kunde knappt läsa vad jag skrivit på denna lilla skrynkliga och svettiga lapp. Jag hade länge funderat på var jag skulle skriva mina träningspass. Det är nämligen så att jag alltid skriver ner vad jag ska göra under mitt pass. Det säkerställer att jag gör det jag ska och att jag håller ett bra tempo när jag gör det.

Annons

Nu fastnade min blick på min höger arm där det satt ett gummiband med en reklamlogga. Jag blev eld och lågor, där kan jag skriva mina träningspass. Jag sprang upp på hotellrummet och skrev med en penna men det gick inte så bra. Redan den kvällen hade jag skissat fram vad som sen blev Styrka To Go!

Styrka To Go är
5 olika träningspass där varje pass har en egen färg på ett snyggt gummiband. Du tar på dig bandet på morgonen, vilket gör att det blir som en trigger för din hjärna. Någon gång under dagen ska du göra passet som står på bandet och det får inte tas av om du inte har gjort passet.

Till de 5 olika banden får du en folder som förklarar alla pass utförligt med bilder och förklarande text. Jag älskar mina Styrka To Go band, vissa dagar gör jag ett och andra dagar två till tre band. Mitt absolut bästa trick att peppa mig själv, till att träna oavsett var jag är:)

Vill du läsa mer om Styrka To Go klickar du här

Productphoto_Gummiband_On_Leila_9 
Perfekt för träningen på semestern, som att ha en egen PT på armen.
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar