Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Bli av med gäddhänget!

8 juni 2014

Många hör av sig och undrar hur man gör för att bli av med gäddhänget! Ni vet de där berömda överarmarna (baksidan av armen) som upplevs som ett problemområde för många kvinnor.

Just det här området kan kännas svårt att påverka eftersom huden blir mindre elastiskt med åren . Det man kan göra är att styrketräna för att få större armmuskler och på så sätt fylla ut gäddhänget så att armen känns fast igen. Upplever du att du samlar på dig fett på överarmarna så bör du jobba med att förbränna mer.

Annons

Du kanske väljer att dra ner på maten och motionera mer i allmänhet och då kommer kroppen tillslut att ta av de fettreserverna som är sparade på överarmarna.

Det jag verkligen vill trycka på är att du ska träna dina armar, då kommer du att känna skillnad på några veckor.

Pinnträning BicepsTriceps Collage

Att träna med en kompis och använda en kvast eller en pinne är både trevligt och enkelt. Min vän och kollega Chris håller sina handflator uppåt och jag mina nedåt. Chris håller emot på vägen ner och jag trycker nedåt. På vägen upp trycker Chris på upp och jag håller emot uppåt.

Antal: Gör 10 st, byt grepp med varandra en har handflatorna ner och den andra upp. Upprepa 6 gånger.

Tränar: Du tränar Baksida arm (gäddhäng, Triceps) och Framsida arm (Biceps).

Lycka till med dina armar.

Kram Leila

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar