Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Bokrelease på Pepstop!

28 januari 2016

I dag har jag Bokrelease på Pepstop i centrala Stockholm på Riddargatan 3 hos Renée Voltaire. Vilket mysigt ställe och vilken mat. Allt är ekologiskt, glutenfritt och alla juicer är kallpressade vilket gör att alla vitaminer är kvar!    Min bok som jag är då glad och stolt över! 
  Mitt förlag Massolit hjälpte mig att göra en superfin Release!   Min kära vän Marie Thorslund från 4good kom och firade med mig.

Annons

Hon driver ett kvinnligt nätverk som är magiskt. 4goods nätverk hittar du här. 
  Maten hos Pepstop! Hjälp så gott, jag åt frukost och efter det tog jag en frukost till:) Galet gott! Här hittar du mer info om Pepstop Mitt nya koncept som jsg berättar mer om snart!  StyrkaToGo! Kommer snart på Lifebyleila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar