Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Bootcamp på Busshållsplats!

2 januari 2015

Min kollega Chris kör Bootcamp varje lördag utomhus, Jag är duktig på att träna ensam men eftersom jag nästan alltid tränar själv så är jag med gänget så ofta jag kan. Vad skönt det var, dels att få träna ute men också att få hänga med trevliga människor. Så bra med Chris som coachar mig och ser till att jag jobbar. Kladdigt och blött men alldeles underbart. 20140210-121856.jpg

Annons

20140210-121918.jpg

Vi gillar busshållsplatser, de är bäst!

Min Moa spelar hockey, hon är så tuff. Ensam tjej bland killar som är ett år äldre. De får t o m tacklas. Moa har förstått hur viktigt det är att vara fysiskt stark så hon brukar hänga med mig och träna, det är så kul, en riktig dröm som går i uppfyllelse att få dela mitt största intresse med mina barn.

20140210-122215.jpg

Moa min hjälte! Jag har haft en skön helg, med mycket familjemys och tid i soffan. Våga vila! Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar