Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Bra magövning! 

6 december 2015

I veckan körde jag alla morgonpass för våra kära Elitmotionärer. Jag försöker alltid att blanda så mycket jag kan mellan olika typer av övningar mellan lätt och tungt och explosivt samt högintensivt. 

Annons

Vi började med Crosstrainer där vi körde i olika intervaller i 20 minuter och de sista 25 minuterna använde vi en stång och jobbade med. 

Vi tränade inte på det traditionella sättet med stången utan gjorde olika konstiga saker. Passet blev så bra och i slutet kom jag på två superbra magövningar. Vi gjorde sittande rotationer med stången och situps. Det var enormt jobbigt och tog superbra i hela kroppen! 

     

Den här blir det fler av:) kram Leila  

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar