Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Cancer förändrar livet!

20 juli 2015

En nära vän till mig har en syster som är sjuk i cancer. Det rör upp en hel del känslor hos mig. Jag kastas tillbaka till den tiden då jag inte visste om jag skulle överleva. Hur man klamrar sig fast vid livet som känns som en väldigt skör tråd just då. Mina barns små händer på min hud, små gulliga kramar och mina mans starka och tröstande famn. Det gör så ont att ens tänka tanken på att man kanske inte ska få vara med längre.

Annons

Jag har sällan ångest över min cancer eller går omkring och är rädd men det som verkligen är förändrat är att hela grundplattformen som vi människor står på försvann i samma sekund som läkaren gav mig beskedet.

Nu i efterhand väljer jag att se det som om det är en film som inte handlar om mig, Jag har lärt mig mycket och tar inte saker på så stort allvar längre. 

Framför allt har jag lärt mig att så snart något i kroppen känns inte är sig likt så ska man kolla upp det. Det gjorde jag och det räddade mitt liv. Nu har jag möjlighet att få vara kvar med min familj vilket jag är oändligt tacksam för. 

   
    
   

 
Mina gullisar Moa, Lucas och Max❤️❤️❤️.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar