Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Cancerscanning! 

30 januari 2016

Idag heldag på Karolinska med Cancerscanning och Coloskopi. Jag fick gå upp kl 04.00 för att dricka 3 liter laxermedel. Jättekonstigt att vara uppe så tidigt och tokdricka glas efter glas😊! 

Annons

Det är inte synd om mig alls, jag tycker det känns skönt att de kollar. Jag vill veta om det finns metastaser eller inte. Jag har en väldigt konstig hjärna som trivs överallt. Jag läser Metro, sippar lite på svart kaffe (man får inte dricka mjölk idag), jag intalar mig att jag har fredagsmys och det funkar. 

Man måste ibland nöja sig och glädja sig åt små saker. Jag har en hemlig parkering på Karolinska som alltid är ledig och fullt laglig. Jag blir så glad när jag kör in på min parkering att jag sitter och skrattar i bilen av glädje. Det är inte alla som är så lättroade. 

Jag går inte omkring med en stark rädsla för att att cancern ska vara tillbaka. Utan försöker puffa bort den känslan när den kommer. 

Fredagsmys på ett annorlunda sätt:)   
 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar