Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Coola Mammor!  

27 april 2015

Elaine Eksvärd är Retorikproffset som väntar sitt andra barn. Igår på vardagspuls pratade vi om gravidträning. Anna Brolin fick rycka in istället för vår fina Agneta Sjödin som återhämtar sig från sin cykelolycka. Anna och Elaine är båda gravida och vi pratade om hur man kan tänka när det gäller träning och graviditet. Att röra sig varje dag mår både barnet och Mamman bra av. Här gäller det dock att koppla på sitt sunda förnuft och känna efter lite extra vad som känns ok.  IMG_3149.JPG

Annons

De här damerna har stor träningsvana och fortsatt att träna hela graviditeten. Att styrketräna är otroligt bra ger många fördelar, gå ner i vikter och öka repetitionerna istället. Att bli andfådd och träna kondition går också bra det du kan tänka på är att sänka tempot något så att du kan prata. Är det något som inte känns bra prova något annat istället. Undvik hopp och efter 3 månaden ska du undvika att göra övningar på ett ben och snabba förflyttningar i sidled. Jobba med ryggen och din hållningsmuskulatur samt bäckenbotten så mycket du kan.

IMG_3137.JPG

Min våroutfit! Så nöjd med den! Topp och byxa från Röhnisch. Skor och gul tröja från Reebok!

IMG_3141.JPG

Anna och Elaine som båda är tävlingsmänniskor gjorde en liten utmaning.

 

 

 

IMG_3133.JPG

Elaine, Pingis Hadenius och jag innan sändning.

Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar