Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Crossfit games!

20 juli 2014

Min fantastiska vän Jessica som jag umgåtts med sen tonåren i Eskilstuna. Hon har en fysik som är bland det grymmaste jag någonsin sett. I våras blev hon uttagen i Svenska Crossfit games att åka och försvara Sverige i sin åldersklass. Nu i dagarna åker Jessica till Los Angeles och jag är säker på att hon kommer att göra ett suveränt jobb som vanligt. Hon tävlar den 22 – 24 Juli och vi kan följa tävlingarna under Crossfit games

Annons

20140713-231745.jpg

En liten kompis Selfie!

20140713-231826.jpg

20140713-231835.jpg

Jessica var tvungen att lära sig gå på händerna inför uttagningarna i Sverige och hon gör det så bra! Här står hon på huvudet och pressar sig upp till armstående. Det kommer jag nog aldrig att försöka mig på, det känns som om jag nöjer mig med att bara stå på händerna eller att bara stå på huvudet.

Lycka till älskade Jebbe!
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar