Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Dagens trappa!

30 maj 2015

Ibland har jag dåligt med tid och det är då det är så lätt att hoppa över träningen. Jag hade en pressad morgon och bara 25 minuter på mig. Jag värmer upp genom att jogga i 5 minuter samtidigt som jag tar mig till min favorittrappa.    

Annons

Jaag börjar med att ta ett trappsteg i taget. Så snabbt jag bara kan och upprepar det 5 gånger. Nedför så går jag.  Nästa omgång blir 2 trappsteg per gång också 5 gånger.   

Nu ökar jag till 3 trappsteg och upprepar  5 gånger. Supertungt men så bra!   

Enbenshopp upp för trappen 2 gånger med byte av ben efter var 10:e steg. Upprepar 2 gånger.  

Varvar ner med lätt jogg och hem till duschen. Duschad, tränad och klar inom 40 minuter. Perfekt. Kram

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar