Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Dålig hållning?

18 oktober 2015

Aktivera din bröstrygg ta en paus då och då under dagen och gör den här superenkla men bra övningen. 
Ställ dig mot en vägg, spänn magen och pressa in ländryggen mot väggen . Låt axlarna och bröstryggen ha kontakt med väggen. Sänk dina axlar och koncentrera dig på att hålla axlar, bröstrygg och hela kroppen helt still. 

Annons

För upp höger arm rakt upp mot väggen och vänster arm rakt ner. Byt plats och pendla med armarna så att vänster kommer upp och höger ned. 

Fokusera på att hålla axlarna fixerade och skulderbladen på plats. Pendla långsamt fram och tillbaka 20 ggr. Sträck på dig och upprepa igen.

 

Det är lätt att glömma bort att trycka in ländryggen. Fokusera på att jobba med din rygg och skulderblad för att hålla kroppen still. 

Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar