Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Drycken som har allt!

20 juni 2016

Grönt te kan hjälpa kroppen på traven med riktigt mycket! Den hjälper till med viktnedgång genom att antioxidanterna och koffeinet stimulerar förbränningen. Dock så innehåller inte te fullt lika mycket koffein som kaffe gör, vilket kan vara bra för dem som har lätt att få sömnsvårigheter eller andra negativa effekter av högre koffeinintag.

Annons
IMG_2766

Foto: Bruno Ehrs

Regelbundet drickande kan även bidra till sänkt kolesterol och starkare blodkärl vilket gör att kärlsjukdomar kan förhindras. Något som grönt te även förhindrar är cancerutveckling genom att hålla dom friska cellerna friska! 

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar