Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Bränn fett och bli stark!

14 april 2016

Små övningar kan ge stora resultat. Pulshöjare som du kan göra i hemmet är ett jättebra sätt att få igång flåset och därmed öka förbränningen. Oavsett om du har mycket att förbränna på kroppen eller inte så är denna typen av övningar mycket gynnsamma för både kropp och själ. Den ökade blodcirkulationen stimulerar dessutom hjärnan, vilket får dig mer kvicktänkt! Så upp och hoppa om du känner att kreativiteten inte flödar.

Annons

För  mig är en stol ett helt gym,  du ska få ta del av mina bästa stolövningar idag:).

Övningar som höjer pulsen rejält och ökar din förbränning:

Snabba fötter
Steppa upp på stolen och ställ dig ner på golvet igen. Försök hålla ett högt tempo. Kliv upp med ett ben och försök att pressa dig upp med överkroppen och bålen rak utan att puta ut med rumpan. Här jobbar dina stora muskelgrupper lår och rumpa men också bålen är med och stabiliserar överkroppen.
Upprepa: per ben 10 x 3 .

Stol_Steg-1

Stol-spark
Kicka över stolen från sida till sida. Byt ben efter varje gång. Försök att hålla övriga kroppen så upprätt som möjligt.

Upprepa: Per ben 10 x 3

Stol_Spark-4

 

Kram Leila

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar