Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Enkla träningsövningar att göra hemma!

16 oktober 2016

Övningar som du enkelt kan göra hemma utan speciellt krävande rekvisita är de bästa. Du slipper plocka fram saker och inget hindrar dig eftersom allt du behöver är din kropp. Här kommer tips på enkla men varierande övningar som du kan göra hemma.

Annons

Sidoutfall med hopp:

Kliv ut i ett sidoutfall och böj på höger ben medan du låter den vänstra handen nå den högra foten. Tryck ifrån med högerhälen så att du hoppar till den andra sidan i ett upphopp. Växla mellan sidorna utan att ställa dig upp mellan varven. Upprepa 10 x 3.
unspecified

T-armhävning:

Ställ dig i en hög planka. Antingen med fötterna eller knäna i marken beroende på vad du orkar. Böj ned armarna som i en vanlig armhävning. Men på vägen upp ska du lyfta höger arm rakt upp i luften för att balansera som ett T på din vänstra arm. Ta dig sedan tillbaka till plankposition och upprepa på andra sidan. Upprepa 5 x 3.

september-45

september-46 september-47

 

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar