Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Eventbygge! 

12 februari 2016

Att bygga ett event för nästan 400 personer är inget man gör med lillfingret. Vi jobbade och jobbade men det är roligt och vi var så förväntansfulla på hur vår morgondag skulle bli med Powerday! Jag hade en klar bild i mitt huvud på hur jag ville att eventet skulle se ut. När man står där på plats så inser man att wow det blir precis så, det är en stor känsla.

Annons

Abilica packade en lastbil med träningsutrustning och åkte från Norge för att vara med på eventet. Vilka fantastiska människor, Helle, Bente och Olle. Som ni jobbade, vi är så tacksamma och glada för att ni lade ner så mycket tid.
  Eventhallen på Skoghem & Wijk med 400 stolar och buffar som väntar på deltagarna.

Abilicas träningsutrustning i Eventhallen som bara längtar efter alla deltagare. Det känns så fantastiskt att vi har så mycket utrustning. Tack tack Abilica!
  Get a grip Girl!  Jag gillar den, även om det inte bara är för tjejer:). När vi fixat allt så fortsätter vi hem och jobbar med de sista avprickningslistorna och allt småfix runtomkring. Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar