Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Följ med mig på MåBra Kryssning!

23 februari 2015

Häng med oss på en Riktig MåBra-Kryssning. Få Träningsinspiration och tips på hur du kan ta hand om din hälsa, ät gott, dansa och njut av Martin Stenmark som åker med oss. Jag finns där för dig och kan svara på frågor under hela kryssningen och hjälpa dig att hitta hälsoinspiration. Vi ses ombord!

Annons

mabra_kryssning_dragare_leila

Skaldjur, bubbel, Martin Stenmarck-konsert, träningspepp, föreläsningar, mingel och goodiebags!
MåBra bjuder in till en kryssning med Viking Cinderella där du som är läsare får massor av VIP-förmåner

Den 16-17 april 2015 bjuder vi in till en härlig, inspirerande och lyxig MåBra-kryssning med Viking Cinderella! Avresan sker från Stockholm, med anslutningsbussar från en rad orter.

Tillsammans med övriga MåBra-resenärer får du kliva ombord före alla andra, och där väntar en rad inspirerande aktiviteter.

Du får bland annat träffa MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg och testa lite smygmotion tillsammans med vår träningsbloggare Leila Söderholm. Det blir förhandsläsning av ett rykande färskt nummer av MåBra, utdelning av goodiebags och gemensam middag med skaldjursplatå.

Under kvällen bjuds det på massor av trevlig underhållning, som toppas av en konsert med Martin Stenmarck. På fartyget finns flera dansgolv där du kan svänga loss om du vill.

Passa även på att förboka en skön spabehandling och njuta av prisvärd shopping. Antalet platser är begränsat, så se till att boka din plats redan nu!


PROGRAM

Dag 1:
15.30 Samling i terminalen.
16.15 VIP-ombordstigning.
16.30–18.00 Välkomstmingel med snittar och inspirationsföreläsningar av bl a Liselotte Stålberg och Leila Söderholm. (Tillträde till hytterna från kl. 17.30. )
18.00 Viking Cinderella avgår från Stockholm.
19.00 Middag i restaurang Seaview med andra MåBra-läsare och redaktionen. Skaldjursplatå inkl vinpaket.
Ca 21.00 Fri kväll med möjlighet till dans och mingel. Martin Stenmarck ger konsert ca kl 23.

Dag 2:
7.30–10.00 Frukost i Viking Buffet på egen hand.
10.00–12.00 Leila Söderholm leder ett kort och lätt träningspass och tipsar om rörelser du kan göra hemma. Mingel, fotografering och goodiebags.
12.00–15.30 Egen tid för spa, shopping, dans etc.
15.30 Viking Cinderella ankommer Stockholm.

RESEFAKTA

Datum: Avresa från Stockholm 16/4 kl 18.00 (samling kl 15.30). Åter 17/4 kl 15.30.

Pris: 1 145 kr per person med del i Seaside Standard-hytt, när två delar hytt. (Ordinarie pris: 2 500 kr.)

Detta ingår: Välkomstmingel med mousserande vin och snittar, del i hytt, skaldjursplatå inkl dryckespaket/vinpaket, föreläsningar, bufféfrukost och goodiebags.

Anslutningsbussar: Finns från flera orter, se Vikingline.se.
Obs! Vissa anslutningsbussar hinner inte fram till VIP-ombordstigningen. Stäm av vid bokningstillfället om du måste ta dig till terminalen på egen hand.

Läs mer om kryssningen!

Hoppas vi ses! Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar