Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Föreläsning på Grönan!

23 april 2016

Tidig morgon på Gröna Lund, Beta och Performiq bjöd på ett mysigt event. Moderator var duktiga sportkommentatorn Karin Frick som du kanske sett på Ninja Warriors.   
 Jag gör mig beredd att ta mig upp på scenen för att föreläsa. Enormt kul att få vara med i det här sammanhanget. 

Annons

 Carolina Klüft berättade om hur hon jobbade mentalt och vilka svårigheter hon stötte på i sin karriär. Enormt intressant!   Eva Andrén från Ericsson berättade om sitt ledarskap och hur hon jobbat genom åren som en av få kvinnor i hög position. Superintressant och inspirerande. 

Jag känner mig lyckligt lottad som fick jobba med dessa härliga människor. 

Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar