Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Föreläsnings Turné!

7 maj 2014

I Måndags avslutade vi vår Må Bra turné i Malmö. Det har varit otroligt  roligt och givande att få träffa alla härliga människor.
Känslan när man känner att man lyckats inspirera är helt fantastiskt. Tack till hela Må bra gänget och till er alla som kom och lyssnade.

Annons

Mia Törnblom är en otroligt härlig och genuint snäll människa som jag lärt mig mycket av, alltid lika givande att lyssna på. Katarina Ahltin min bloggkompis på Stilbloggen har fått mig att se över vissa av mina kläder och lockat fram många igenkännande skratt. Min stil känns stillös, har jag förstått nu:)

Föreläsning-Collage-MåBra

 Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar