Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Första badet Söndag 8 Mars!

8 mars 2015

Mina barn är riktiga badgalningar. De badar så snart isen släpper, ja det var inte riktigt sant för jag har bilder där de puttar bort isflaket för att ta sig en liten simtur.
I dag var det en fantastisk vårdag med ca 16 grader i skuggan och barnen kunde inte låta bli att doppa sig. Försiktigt till en början. När de väl kommit i så blev det hopp från bryggan. Min dotter fryser aldrig och hon är totalt okänslig för kyla. Sjuk blir hon aldrig heller så uppenbarligen så är hon en tålig sort. De andra hänger på henne och de är aldrig heller sjuka, så vi fortsätter med våra vinterbad.

Vi hade en supermysig dag där vi var utomhus hela dagen. Jag tar gärna mer sådana dagar tack.

Annons

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar