Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Friskvårdsdag för företag!

9 juni 2015

Två dagars härlig friskvårdsdag för ett företag som förstår hur man gör en bra konferens för sina medarbetare. Vi vet alla att det är lättare att ta in ny information om vi får röra på kroppen och om informationen varieras.

Annons

De här dagarna varvades med jobbpass,träningspass och inspirationsföreläsningar. Otroligt smart och uppskattat av personalen. Vi kände oss lyckligt lottade som fick vara med och utforma dagen.
  
Miljön vi jobbade i var magisk, vatten överallt gott om plats och bra väder lyckades vi också få.
Under dagarna fanns det något för alla, det fanns stavgång, Yoga, promenad, löpning, boule, Fitness fun med mig, Styrkträningsinstruktion i gym och Bootcamp med min kollega Chris.
  
Underbart att jobba en heldag med samma människor, jag gillar verkligen det. Jag hade glädjen att få öppna varje morgon med en timmes föreläsning för att sen träna två pass per dag.     
Underbart att vara på Skogshem & Wijk på Lidingö som är otroligt bra att göra friskvårdsdagar på.
Tack alla inblandade för 2 perfekta dagar.
Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar