Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Frossa i jordgubbar!

1 juli 2016

Äntligen kan man frossa i jordgubbar. Finns det något annat som osar lika mycket svensk sommar som dessa bär? Kanske inte 😉 Förutom att de är goda att äta och fina att titta på så innehåller de även flertalet nyttiga näringsämnen. Halten antioxidanter är tio gånger högre än i äpplen och de innehåller dessutom ellagensyra, vilket sägs motverka cancer.

Annons

Frysta jordgubbar är precis lika nyttiga som färska eftersom att näringsämnena då hålls bevarade. Men visste du att om du äter jordgubbarna hela så får du i dig 12 % mer C-vitamin. Om bären skivas så bryts en del utav vitaminet ned på grund av syret som ytan exponeras för.

Tips: använd detta recept som finns —> HÄR på chiapudding och byt ut hallonen mot jordgubbar

IMG_1315

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar