Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Grön superdrink! Stärker immunförsvaret.

7 januari 2016

Boosta ditt immunförsvar! Fyll på med näring och hjälp kroppen att hjälpa sig själv!

Som alltid när man ska  införa nya vanor är det suveränt att förbereda sig.
Köp Ingefära som du skalar och skär i bítar, de går att förvara i kylen i flera dagar. Det är lättare att få till din drinkar om ingredienserna är färdiga. Prova min enkla superdrink som är lätt att göra och som boostar ditt immunförsvar.

Annons

Ingefära innehåller essentiella oljor, magnesium, kalium, vitamin B6, koppar och mangan. Den är dessutom rik på antioxidanter. Den lilla roten är antiinflammatorisk och fungerar i kroppen på samma sätt som antibiotika. Att den hjälper matsmältningen och kan hjälpa mot stelhet gör att Ingefära är för bra för att låta bli.

IMG_6020.JPGAtt mixa sina grönsaker är suveränt eftersom det hjälper magen och tarmen att ta upp alla näringsämnen i bladen genom att mixerna redan slagit sönder alla strukturer och frigjort allt det nyttiga.

Ingredienser:
1 Citron
En näve spenat
En näve ruccola
2 cm Ingefära
1-2 dl vatten beroende på hur konsistens.

Mixa allt i mixern och njut av din boost, försök att göra din gröna drink till en daglig vana.
Prova dig fram släng i det du har och se hur det smakar.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar