Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Magträning-Plankan med rörelse!

27 maj 2014

Otroligt bra magövning som utgår från plankan men adderar på lite mer rörelse för dig som känner att du behöver komma vidare.
Stå i plankposition och dra in naveln mot ryggraden, spänn kroppen och gör dig rak som en planka.

Annons

20140526-120221.jpg

 

Skjut dig framåt med fötterna, men fortfarande rak som en planka och sänk din  huvud ner mot händerna. Se om du kan pussa på mattan framför dina händer.

20140526-120233.jpg

 

Skjut dig tillbaka till plankposition och upp med rumpan så högt du kan mot taket. Håll fortfarande magen spänd och kontrollerad. 20140526-120245.jpg

Upprepa övningen 10 ggr, vila och upprepa 3 varv. Se om du kan komma lite längre varje gång och få en ännu mer perfekt planka.
Go go go!

Kram Leila

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar