Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Gummiband och boll träning!

12 november 2015

I måndagens vardagspuls på TV 4 pratade vi om vilka träningsredskap vi har hemma i garderoben. De vanligaste tror vi är pilatesbollar och gummiband. De köps och används en period för att sen stuvas undan och glömmas bort.
Vi plockade fram lite roliga övningar som man kan göra hemma och som får alla att hitta glädjen tillsammans med sitt bortglömda träningsredskap.

Annons

Varför inte sätta fast din ena fot i ett gummiband och dansa loss lite med motstånd från gummibandet. Superjobbigt och garanterat glädjande. Ta långa steg och utfall eller vänd dig med ryggen mot gummibandet och boxas framåt.

En härlig kväll som vanligt på vardagspuls. Jag återkommer med fler övningar för boll och gummiband.
IMG_5586.JPG

IMG_5585.JPG
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar