Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Gummibandsträning!

23 mars 2015

På vår resa till Dubai så jobbar vi med att ge deltagarna en riktig verktygslåda med övningar att ta med sig hem. De får prova att bara träna med egen kroppsvikt, intervaller, med handduk, med kortlek, med klocka, med varandra som vikt och med gummiband. Syftet är att tänja på sina egna gränser och förstå att träning inte behöver vara så komplicerat. Det sitter i vår attityd, inte våra resurser.

Annons

Vilka härliga dagar vi har haft i Dubai med skön värme, sol, hav och en otroligt härlig grupp. På Drömresan till Dubai så upplever vi dessutom mina smultronställen och har trevliga middagar.

Med Gummiband kan du träna allt och har du dessutom någon att träna med så går det att göra hur jobbigt som helst. Den här träning gör att du arbetar med bål från alla håll och gör dig riktigt stark. Att det dessutom är extremt kul gör det hela enklare.
DSC_0678

Min kusin Lina som bor i Dubai och är den som har gjort att jag älskar att vara här kom självklart till vårt hotell och tränade med oss. Hon var helt chockad av vad man kan göra med lite gummiband.
DSC_0679

Vi har haft det så bra och just nu sitter vi och tittar på höstens datum för nästa drömresa till Dubai.
Så håll utkik i bloggen efter vår  nästa resa.

Kramar Leila

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar