Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Expresspass i sommar!

1 augusti 2014

Små korta pass under semestern gör att du kan komma hem både utvilad och i bra form. Krångla inte till din träning utan gör det enkelt och använd det som finns i din närhet.

Värm upp genom att jogga eller springa på stället i ca 5 minuter.

Annons

Ta en sten och håll den på raka armar samtidigt som du går Utfallsgång!
Sänk dina axlar och ha stenen på raka armar samtidigt som du gör Utfallsgång med höga benlyft mellan utfallen. Gå 30 steg.
20140713-230420.jpg

Bensparkar, Sätt händerna i marken och skopa in magen så att du riktigt aktiverar bålen och sparka upp med ett ben. Byt ben i luften och ha ett högt tempo. Enormt bra övning som gör att du jobbar både hela kroppen och förbättrar din kondition. Gör 40 sparkar.

20140713-230503.jpg

Rumplyft på gunga (boll, bänk el. stol). Sätt i hälarna och tryck dem nedåt samtidigt som du lyfter rumpan så högt du kan. Spänn till i toppläget och känn hur sätet jobbar. Gör 20 st.

20140713-230453.jpg

Eftersom jag gillar att alltid köra minst 3 varv så tycker jag att du också ska göra det. När du känner dig starkare så lägger du till ett varv. Du kan göra så många som du vill, det viktiga är att hålla ett högt tempo.

Lycka till.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar