Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Handduksträning del 2

16 december 2015

I gårdagens Vardagspuls visade  jag hur enkelt det kan vara att få till träning i Jul, missa inte att testa hur du kan få till din träning med en enkel handduk eller Sjal.

Det behöver inte vara krångligt, mår du bra av din träning så försök att hålla i den även under julen. Ta det du har och sätt ihop övningarna du får i bloggen. Handduksträning Del 1 hittar du här

Annons

Placera handduken bakom ryggen med handflatan uppåt och så raka armar som möjligt. Dra nu isär handduken som om du försöker ha sönder den. Höj armarna så högt du kan och spänn din mage så att kroppen inte rör sig ( endast armarna får röra sig). Gör 20 st och gärna långsamt. Vila lite och upprepa totalt i 3 varv.

Skön härlig träning som funkar bra för alla!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar