Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Hej MåBra!

7 maj 2014

Idag börjar jag blogga på MåBra! Det känns otroligt bra att få tillhöra detta kunniga och inspirerande gäng. 

Vem är jag? Jag är 42 år och gift med Anders, tillsammans har vi 3 barn. Min stora passion i livet är träning och jag vet inget bättre än att inspirera andra människor till bättre hälsa.

Annons

Jag har inga stora muskler och jag springer inga maraton,  jag är bara en Mamma som har förstått hur man får till sin träning i vardagen. I slutändan handlar det alltid om vår attityd inte våra resurser.
Leila PorträttJag ser fram emot att ge dig träningsglädje och inspiration, tips på nyttig och enkel kost och hjälpa dig må så bra som möjligt i livet.

Stor kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar