Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Hemma hos oss!

28 augusti 2015

I veckan fick vi besök av Susanna Zacke och Sania Hedengren som gör reportage för Expressen Leva & Bo. De hade sett bilder från mitt hem och gillade att vi spelad boll inomhus och plockar bort möblerna ibland. Vi satt nystrukna och piffade och väntade på dem. Nej, där hittade jag på för jag försov mig för första gången på så länge så jag kan inte ens minnas när jag gjorde det sist. Min ambition var att sitta välpiffad och vänta istället så fick jag dra på mig något och springa ner och öppna dörren.

Annons

Skönt att man är äldre och inte skäms för saker längre, så jag släppte in dem berättade att jag försovit mig och bad dem titta runt lite medan jag borstade tänderna och gjorde mig sådär piffig som jag ville vara.

De gjorde ett jättefint reportage som kommer under hösten. Massor av bollar och de älskade min man Anders regler att allt som går sönder med boll är ok (jag älskar inte den regeln alltid).

Ska bli kul att se hur det blev. Kram Leila

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar