Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Hitta träningsmotivation!

11 maj 2016

Visste du att du kan påverka din motivation genom något så enkelt som att kolla på bilder som känns relevanta för ändamålet? På ren svenska så betyder det att du ska titta på bilder som inspirerar dig att fortsätta.

Annons

Du kan också visualisera bilder i huvudet och på så sätt påverka din motivation. Detta hjälper oss genom att vi upplever de positiva känslor som bilden ger, vilket i sin tur leder till att vi blir med motiverade till att få målbilden att bli verklighet. Använd till exempel bakgrundsbilden på mobilen eller datorn som motivationskälla. Det kan röra sig om en bild på kanske en semester du jobbar för eller drömkroppen!

Jag använder bilder i mitt huvud flera gånger per dag och brukar tänka på människor som inspirerar mig. Jag försöker att inte jämföra mig med andra utan alltid endast inspireras. Känner jag mig svag, tänker jag på någon stark osv.

2014-11-26 12.01.49-1

Glöm inte att drömkroppen är att bli sin bästa version av sig själv, låt dig inspireras av andra men jämför dig inte. Du är du och kommer så att förbli. Gör det bästa med dina förutsättningar. Det är coolt att vara du!!

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar