Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Hopprep!

8 januari 2015

Om du inte har ett hopprep hemma så skaffa det! Det går att använda till mycket. Innan du hoppar så var noga med att värma upp dina fotleder och att göra små tåhävningar på stället och hoppa med små snabba steg som uppvärmning. Nu gör vi ett snabbt och kort pass som du kan lägga in när det passar dig. Det tar ingen tid är extremt effektivt och du kommer att känna dig så nöjd och glad efteråt. Alla övningar ska upprepas 5 gånger.

Annons

Lägg repet på golvet och hoppa över repet i sidled. Gör 20 sidledshopp.
DSC_0393 DSC_0395

Ta upp repet och hoppa vanliga hopp som du själv tycker bäst om. Gör 100 st.

DSC_0386
Nu hoppar du med höga knälyft och tänker på att spänna magen så att magen är med och lyfter benen. Tänk också på att ha en bra hållning. Gör 40 Hopp med höga knän.

DSC_0391
För att utmana dig så kolla hur lång tid det tog och försök att göra det snabbare nästa gång.
Lycka till!
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar