Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Inte utan sallad!

14 december 2014

Jag kan inte äta mat utan att ha sallad till! Det är nästan omöjligt. Mina föräldrar har alltid gjort en finhackad sallad till våra måltider. Då när jag var liten tyckte jag att den där salladen var supertråkig. Min bästa kompis kom alltid hem till oss på kvällen och frågade om det fanns någon sallad kvar? Jag förstod aldrig henne. Nu gör jag det och jag kan inte äta utan min älskade sallad.

Annons

Min sallad består alltid av:

Tomater
Paprika
rödlök
Bladpersilja
Isbergssallad el spenat, el ruccola eller alla 3 blandat.
Citron
Olja
Rödvinsvinäger
Salt & Peppar

Tricket med att den blir så god är att jag finhackar allt. Innan jag serverar blandar jag i  citron, vinäger, olja och kryddar.

Godaste Salladen till middag!

Godaste Salladen till middag!

älskade sallad2

Inte utan min sallad och så är det. Den på bilden är en enklare variant med Tomater, Spenat och Ruccola.
Den tar bara några minuter att göra.

Har du en god och saftig sallad så behöver man aldrig såser el annan smaksättning, salladen står för allt.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar