Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Intervallträning med Ullisarna!

8 juli 2014

De här gullisarna springer jag förbi på min löprunda när jag är ute och springer i Torshälla, utanför Eskilstuna. Så gulliga och de följer mig med blicken när jag springar mina intervaller. Så gulligt sällskap. 20140705-220347.jpg
Att springa intervaller är enormt effektivt och kommer att göra dig till en bättre löpare, det är också väldigt tidseffektivt. Värm upp genom att jogga i 10 minuter och mät upp en sträcka på ca 150-200 meter. Spring den sträckan så snabbt du kan och gå tillbaka. Upprepa 8 ggr. Det ska vara jobbigt men du ska kunna hålla samma tempo på alla intervaller. Pressa dig själv och hjälp ditt hjärna på traven genom att framkalla bilden av när du är klar med passet. Hitta känslan du kommer att känna då, den känslan är enormt skön.

Annons

Du kan också välja att stanna vid en backe och springa uppför backen så snabbt du kan. Upprepa 8 ggr. Efteråt joggar du i 5 minuter och stretchar när du är klar.

Sen äger du dagen!
kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar