Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Bra stretch efter löpning!

17 augusti 2015

En otroligt bra stretch som du kan ha nytta av om du löptränar eller springer mycket. Ett sätt att stretcha ut IT bandet som inte är en muskel utan en väldigt kraftig sena som sitter på utsidan av låret.

Annons

Den är svår att sträcka ut men denna stretch hjälper mig.
Ställ dig med sidan mot en vägg och lägg den yttre foten framför den inre. Låt foten vara tippad så att fotsulan pekar mot väggen och utsidan ligger mot marken. Sätt nu i båda händer i linje vertikalt under varandra. Tryck ut höften och ta hjälp av händerna så att du böjer hela kroppen som en banan ut från väggen. Foten ligger fortfarande kvar framför den andra och du ska känna hur det sträcker rejält i hela sidan på kroppen, hela vägen ner till knät.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar