Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Jag gjorde det!!

17 december 2014

Jag gjorde det!!! Jag vann över mig själv!!

Att Springa ett Maraton är nästan enklare för mig än att baka! Med god förberedelse, mental träning och tydliga målbilder så gjorde jag det! Jag äger idag! Mina barn var helt lyriska och min man höjde mitt bak till Skyarna.

Annons

Den här känslan ska jag för alltid spara i min hjärna och nästa gång jag tänker att  ”jag kan inte baka” Då ska jag plocka fram min känsla och visa min hjärna att det kan jag visst!

IMG_1040-3.JPG

Visst är det intressant! För vissa är träning fruktansvärt jobbigt och det känns om att bestiga K2 innan du ens börjat träna. För mig är träning enkelt eftersom jag har kopplat träningen till något njutbart. Jag vet att det är jobbigt just nu men min hjärna vet att efteråt då är det sååå skönt och man liksom äger hela dagen!

För andra är bakning enkelt och njutbart men för mig är det kaos, min hjärna förknippar det med stök, brända bullar, plåtar som åker i golvet och deg mellan springorna i golvet som tar en månad att peta upp. Det är inte så konstigt då att jag skjutit på att baka Lussekatter i nästan 20 år.

Vi kan alla vinna över vår hjärna! Jag vann igår! Vad vill du vinna?
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar