Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Kalorisnål Chokladpudding!

23 januari 2016

Ibland blir man extra sugen på efterrätt och jag är väldigt dålig på att äta lagom. Då blir det gärna för mycket av det goda. Ett trick jag använder mig av är att blanda choklad proteinpulver med mjölk och vispa det hårt. In i kylen i 20 minuter och vispa igen. Då får jag fluffig och väldigt god chokladpudding som jag kan äta väldigt mycket av utan att det blir på tok för mycket energi!

Annons

Jag tar lika delar pulver som mjölk och vispar som en galning.
Tro mig jag unnar mig vanliga efterrätter också men ibland är det slut på unnakontot och då får jag ta till detta trick!

Chokladpudding

Chokladpudding

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar