Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Kampen mot cancer!

18 oktober 2014

Låt mig berätta om några av de människor som utan att tveka klivit in i mitt liv för att hjälpa mig och min familj igenom ett stort trauma, där ingen visste hur slutscenen skulle se ut.

Min underbara kloka lilla dotter Moa som då var 7 år och åt frukost med mig den morgonen jag skulle till sjukhuset för att scanna kroppen efter att fått mitt cancerbesked. På något sätt så gjorde hon mig alldeles lugn och hennes ansikte var det enda jag såg när jag låg i alla apparater den dagen. Mina små killar var 2 och 5 år då och tanken på att inte få vara med i mina barns liv är obeskrivbar.

Annons

Chris min kollega som jag ringde som nr 2 efter att läkaren lämnat besked till mig. Utan att tveka klev han in och tog alla mina jobb pass, hans fru Malin ringde mig för att berätta att hon skulle fixa så att han kunde rycka in när som helst. Så skönt att bara kunna släppa jobbet till någon annan och veta att det blir bra.

Jag är så tacksam mot många människor i min närhet.
Hjälp till du också genom att Bli månadsgivare

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar